Toplansboligerne

I DE SYV HØJE opføres der 4×4 to-plans boliger, med to forskellige grundplaner. De 8 gavlboliger bliver på 120 kvm og med leverum på 1. sal, imens de 8 midterboliger bliver på 111 kvm og med leverum i stueetagen.

Toplansboligen / ENDEHUSET

I de 8 gavlhuse i toplans-boligerne nytænkes det klassiske rækkehus. Den nye grundplan er inspireret af den smukke udsigt til både øst og vest, så her er leverummet flyttet op på 1. sal, hvor udsigten til fulde kommer til sin ret.

Indgangen til boligen findes på gavlsiden, hvor man træder ind i en stor og lys entré, med trappe til første sal. Fra entréen er der direkte adgang til husets tre rummelige værelser, hvor de store vinduespartier giver et smukt og naturligt lysindfald.

Fra hallen er der også adgang til husets bryggers og badeværelse. Både badeværelse og alle tre værelser har direkte forbindelse til en af boligens to terrasser.

På boligens 1. sal er der med det samme lys fra begge sider. Hele etagen er et stort leverum, der til begge sider er udvidet med en stor altan. I den ene ende findes køkken og spiseafdeling, der med to havedøre åbner op til den knap 2 meter brede altan, hvorfra man både kan spise middag, grille eller blot nyde aftensolen og den smukke udsigt.

Endehusene har mulighed for to forskellige køkkenløsninger; En klassisk løsning med niche og køkkenø, og en åben løsning, hvor spisebordet får en central placering i køkkenet.

I den østvendte ende af leverummet findes den store stue, med masser af indretningsmuligheder og en tilsvarende stor altan, hvorfra morgensolen får adgang til hele etagen.

Toplansboligen / MIDTERHUSET

Igennem den hyggelige gårdhave, træder man ind ad hoveddøren i stueplan, og ind i en åben entré, med adgang til et gæstetoilet.

Herfra åbner huset sig op i et stort lyst køkken-alrum med direkte forbindelse til stuen. Stuen har adgang til den vestvendte overdækkede terrasse, og den solrige grønne baghave.

Boligen er enkel og i lys nordisk stil, med smukke trægulve og store vinduespartier.

De gedigne materialevalg giver husene en eksklusiv og imødekommende atmosfære, og de store vinduer, gulvarmen og genvexanlægget bidrager til et lunt og sundt hus, med et rent og godt indeklima.

Boligen henvender sig til flere forskellige boligtyper. Her er plads til parret uden børn, den lille familie med ét eller to børn eller til familien med den store teenager i huset.