Etplansboligerne

Allerede i étplansboligens entré mærkes det smukke gennem-strømmende lys, der kendetegner boligerne. 

De store vinduespartier til begge sider åbner hele huset op imod den grønne udsigt og lyset strømmer ind i den rummelige entré.

Fra entréen er der forbindelse til to lyse værelser, der begge har en havedør med opluk ud til den forreste terrasse. For enden af entréen ligger et stort og velindrettet badeværelse, samt et funktionelt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

 

Lige frem ligger husets hjerte: Det store og lyse køkken-alrum i direkte forbindelse med stuen. Boligerne er indrettet i tidløs nordisk stil, med lyse trægulve, store vinduespartier, klassiske materialer og fokus på enkelthed.

Etplans-boligerne opføres i tre forskellige størrelser: 102 kvm, 111 kvm og 121 kvm. Boligerne har overordnet en planløsning der er meget lig hinanden. Dog er både værelser og fællesrum i 111 kvm og 121 kvm gjort større og mere rummelige.

I boligen på 121 kvm. er der desuden fundet plads til et walk-in closet og et gæstetoilet.

For alle tre typer er det desuden muligt at omdanne en del af stuen til et ekstra værelse/kontor, så boligerne er fleksible og kan rumme livets mange faser og behov.

Boligerne henvender sig til flere familietyper, og både par, enlige og seniorer vil forelske sig i husenes smagfulde indretning.