Arkitekturen

De Syv Høje er et indbydende og elegant byggeri, der på raffineret vis nytænker rækkehusbyggeriet.

Tegnestuen FLÆKS har i tæt samarbejde med Brdr. Thybo Ejendomsudvikling A/S udformet visionen for DE SYV HØJE: At skabe et boligområde, hvor nytænkende arkitektur, fællesskab og natur er i højsædet.

Boligerne er samlet i små forskudte klynger, og som i en gammel landsbystruktur bugter og slynger huse og stier sig imellem hinanden. Alle boliger har enten udsigt til Svendborgsund eller det store grønne fællesareal – toplanshusene har endda udsigt til begge dele.

Boligernes indretning og udtryk henvender sig til en bred målgruppe af både børnefamilier og seniorer. Med blandingen af etplans og toplanshuse, samt prioriteringen af fælleshus og fællesarealer, er målet at skabe et område med en stor diversitet, hvor beboerne har mulighed for at mødes på tværs af alle aldre.

DE SYV HØJE bliver opført i kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst. Der er gjort en stor indsats for at minimere boligernes vedligehold, og de er samtidig lavenergihuse (A2020), med egen varmepumpe der sørger for grøn varmeløsning, til langt billigere pris end fjernvarme og naturgas.

Alle huse opføres i flotte Strøjer Teglsten i en behagelig varm grå tone med lyse og mørke nuancer og farvespil.

Valget af danske teglsten har været af afgørende betydning, da stenen rummer alt det Brdr. Thybo Ejendomsudvikling står for: Høj kvalitet, holdbarhed og dansk design. Stenen spiller venligt og elegant sammen med de grønne fællesområder, og de murede detaljer i huse og carporte trækker tråde til den gamle danske murertradition.